Skip to content

Over ons

Wat doet Groenberg Schuttingen?

GroenBerg is een bedrijf dat zich in wil zetten op 100% klanttevredenheid. Door te kiezen voor kwaliteit en vakmanschap willen we dit bereiken. Maar ook duidelijk communiceren en goed inspelen op de wensen van de klant. Daar hoort ook bij dat er soms toch iets aangepast moet worden. Dat horen de dan graag, zodat we het afgeronde project helemaal afmaken zoals u het in gedachten had. Zo zorgen wij ervoor dat u privacy in uw eigen tuin hebt, met de verzekering van een prettige leefomgeving.

Wie zijn wij?

Bij GroenBerg werken wij met een team met veel ervaring. Daarbij zijn ze natuurlijk gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen, maar ook andere systeembouw. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een overkapping plaatsen. Of een mooi ijzeren hek realiseren. Door samen te werken met verschillende specialisten kunnen we een totaalpakket aanbieden. Door onze samenwerking met stratenmakers en vele anderen kunnen wij vrijwel al uw wensen in en rond uw tuin voor u uit voeren.

Wat is onze visie?

Wij willen u graag voorzien van een tuin die helemaal aansluit bij uw wensen. Door altijd geheel op maat te werken, en alles in goed overleg te doen zorgen we ervoor dat iedereen weet wat hij kan verwachten. Samenwerken met een groot team, en door een volledige pakket bieden betekent ook dat u slechts een bedrijf nodig heeft. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een individueel contactpersoon. Op die manier weet u altijd waar u terecht kunt met vragen. Mocht er tijdens het proces toch iets zijn wat u graag anders ziet? Neem gerust contact op, we passen het graag voor u aan